Lissenveld 15  -  4941 VK Raamsdonksveer  -  T +31(0) 162 71 34 00  -  info@exho.nl   LinkedIn Facebook Twitter

Diensten

Detachering voor de binnenvaart is ons specialisme. Afhankelijk van je wensen bedden wij het in in een bredere oplossing. Een oplossing op maat waarvan... Lees verder

Werken bij

Leren, werken én doorgroeien in de binnenvaart: daarvoor moet je bij Exho zijn. Voor varend personeel hebben wij steeds functies beschikbaar. Ben je al... Lees verder

Vacature Stuurman Binnenvaart

Voor de Benelux en Duitsland zoeken wij stuurmannen met oplossend vermogen.

Werkzaamheden
Als stuurman ben je de rechterhand van de kapitein. Je ondersteunt hem bij alle voorkomende werkzaamheden, zoals het leiding geven aan de matrozen en het coördineren van het onderhoud.

Profiel
Je hebt technisch inzicht en een groot oplossend vermogen. Je bent bereid om aanvullende opleidingen en cursussen te volgen.

Functie-eisen
Technische kennis op mbo-niveau of lbo-niveau plus aantoonbare werkervaring. Daarnaast beschik je over de volgende certificaten: vaarbewijs A/B, radarpatent en marifoon. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en een flexibele instelling met betrekking tot werktijden.

Contract
Eerst een halfjaarcontract, gevolgd door contract voor onbepaalde tijd bij gebleken geschiktheid.

Bijzonderheden
Stuurmannen met dienstboekje nodigen we ook uit om te solliciteren! Je moet wel de intentie hebben om de hiervoor genoemde certificaten te halen. Salaris in overleg, op basis van ervaring en diploma’s. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren
Lissenveld 15
4941 VK Raamsdonksveer
T: +31(0) 162 71 34 00
E: planning@exho.nl