Lissenveld 15  -  4941 VK Raamsdonksveer  -  T +31(0) 162 71 34 00  -  info@exho.nl   LinkedIn Facebook Twitter

Diensten

Detachering voor de binnenvaart is ons specialisme. Afhankelijk van je wensen bedden wij het in in een bredere oplossing. Een oplossing op maat waarvan... Lees verder

Werken bij

Leren, werken én doorgroeien in de binnenvaart: daarvoor moet je bij Exho zijn. Voor varend personeel hebben wij steeds functies beschikbaar. Ben je al... Lees verder

Weer een matroos binnenvaart!

11 november 2016

Opnieuw heeft de "opleidingsmachine" van Exho een matroos opgeleverd. De Verkorte Praktijkopleiding Matroos Binnenvaart is deze keer succesvol afgerond door Henry Witteveen.

Aan boord van mts Reimerswaal leerde Henry de kneepjes van het vak. Leermeester en kapitein Herbert de Vries zag er de afgelopen 6 maanden op toe dat Henry de praktische vaardigheden die bij het vak matroos horen, onder de knie kreeg. Dit resulteerde vandaag in een diploma!

Exho maakt zich al jaren hard voor de toestroom van personeel in de binnenvaart en heeft diverse opleidingstrajecten lopen. Zie jij een carrière in de binnenvaart ook wel zitten? Neem dan contact met ons op via onze app Xoek, op planning@exho.nl óf bel (0162) 713400.

Tot snel!