Zaterdag 13 mei was deel 1 van de Exho-personeelsdag al een succes geworden. Zaterdag 3 juni stond eenzelfde programma op de rol voor de rest van het bedrijf.

Na ontvangst met koffie/thee en zebra-gebak en het uitdelen van tassen met versnaperingen begon het uitgelaten gezelschap van werknemers, partners en (klein)kinderen de dag met een bussafari. Aan tijgers, neushoorns, gnoes, zebra’s en wilde honden geen gebrek. Doordat een antilope met een verdovingsgeweer moest worden neergeschoten, was er volop reuring in het park en waren veel dieren actiever dan normaal en dus goed te zien.

De middag kon vrij besteed worden. De roofvogelshow was populair, evenals de wandelsafari en voor de kleintjes natuurlijk de speeltuin. Het weer was mooi en na een fantastische dag werd iedereen weer verwelkomd in het Eventcenter door een bijzondere ranger. Hij was namelijk geen specialist in grote dieren, maar in hele kleintjes: insecten!
Als verrassing had hij gezorgd voor een heuse insectenbar. Meelwormenbitterballen, sprinkhanen met dadels en buffalowormen verpakt in gevulde eieren. Mmmmm!

Een fantastische bbq met heerlijk mals vlees en vis viel bij de meeste mensen beter in de smaak en zorgde voor de smakelijke afsluiting van de dag. De bel van de ijscokar kondigde het einde van de dag aan, op naar volgend jaar…