Binnenvaart vacatures stuurman

Leren en werken in de binnenvaart

Detachering voor de binnenvaart

Scheepsexploitatie voor de binnenvaart

Binnenvaart vacatures voor stuurman vind je bij Exho. Wij zijn een uitzendbureau dat werkgevers en werkzoekenden in de binnenvaart bij elkaar brengt. Wij bieden werkgevers gekwalificeerd personeel voor iedere klus en werknemers een baan met een prettige werksfeer, een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Aantrekkelijke binnenvaart vacatures als stuurman

Droom jij van een baan als stuurman? Wij bieden je voldoende binnenvaart vacatures als stuurman. Als jij aan de eisen voldoet, vinden wij snel een geschikte baan voor jou. Je kunt rekenen op een prettige werksfeer, prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden, zoals uitzicht op een vast contract. Ben jij nog onervaren als stuurman? Dat is geen enkel probleem! Bij ons kun je namelijk leren én werken tegelijkertijd. Je leert het vak van stuurman immers door het te doen. Omdat vervoer over water in populariteit aan het toenemen is, hoef jij je als stuurman geen zorgen te maken over je toekomst. De hoeveelheid werk voor stuurmannen zal in de toekomst alleen maar toenemen.

Vind het juiste personeel

Ook als werkgever kun je de hulp inschakelen van Exho. Wij helpen jouw binnenvaart vacatures voor stuurman zo snel mogelijk te vervullen. Wij zoeken de juiste kandidaten en kunnen je eventueel ook helpen met personeelsmanagement en payrolling. Wil je meer weten over deze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via +31(0) 162 71 34 00.

Solliciteer direct

Neem contact op

Werken in de binnenvaart?

Detachering voor de binnenvaart is ons specialisme. Afhankelijk van je wensen bedden wij het in een bredere....

Zoekt u personeel?

Leren, werken én doorgroeien in de binnenvaart: daarvoor moet je bij Exho zijn. Voor varend personeel hebben wij steeds functies beschikbaar. Ben je al...