Complete dienstverlener voor de binnenvaart

Zoek je de juiste mensen voor je klus? Detachering voor de binnenvaart is het specialisme van Exho. Als uitzendbureau voor de binnenvaart regelen wij het personeel dat jij nodig hebt. En we kunnen nog veel meer voor je regelen, zoals personeelsmanagement, operationele adviesdiensten en/of scheepsexploitatie. Leg je vraag aan ons voor en wij bieden een oplossing op maat.

Detacheren voor de binnenvaart
Heb je snel gekwalificeerd personeel nodig? Exho zorgt ervoor. Van lichtmatroos tot eerste kapitein: voor alle binnenvaartfuncties hebben wij mensen beschikbaar. Container- of tankervaart? Bagger- of passagiersschip? Vertrouwd met droge ladingen of juist met mineralen en oliën? Bij Exho vind je matrozen, stuurlieden en kapiteins met de juiste papieren én de vereiste ervaring voor de binnenvaart.

 

Scheepsexploitatie voor de binnenvaart
Wil je compleet gemak én zekerheid? In dat geval nemen we graag de hele scheepsexploitatie over. We verzorgen dan het personeelsmanagement én ondersteunen je met operationele en technische adviesdiensten. Alle administratieve handelingen, inzet van personeel inclusief salarisadministratie, onderhoudssystemen inrichten, onderhoud plannen, vergunningstrajecten en een veilige bedrijfsvoering: we zorgen ervoor. Alle risico’s van het werkgeverschap nemen we van je over. Scheepsexploitatie verzorgen we voor een all-in tarief (jaarbedrag)

 

Payrolling voor de binnenvaart: geen zorgen, geen rompslomp
Steeds meer klanten kiezen voor de voordelen van payrolling. Exho neemt dan het juridisch en administratief werkgeverschap – met alle bijbehorende zorgen en rompslomp! – over. Op de werkvloer verandert er overigens niets. Aannemen en inplannen van personeel blijf je zelf doen; je blijft ook zelf de werktijden, het salaris en de arbeidsvoorwaarden bepalen. Wil je meer weten over de voordelen van payrolling, vraag dan een offerte op maat aan.

 

Personeelsmanagement voor de binnenvaart
De juiste medewerkers vinden en aan je binden: dat is de kunst. Exho biedt hierbij ondersteuning op maat. Hoe vang je tijdelijke en permanente behoeften aan personeel op? Hoe trek je mensen aan? Wat is een aantrekkelijk én betaalbaar arbeidsvoorwaardenpakket? Voor al je vragen over personeelsmanagement bieden we oplossingen: van werving en selectie, personeelsbeleid, salarisadministratie tot en met payrolling. Je kunt zelfs de volledige regie over het personeelsmanagement aan Exho toevertrouwen. Deze dienst bieden wij aan voor een all-in bedrag per jaar.

 

Xoek: dé app voor de binnenvaart
Exho is hét uitzendbureau voor de binnenvaart. We brengen vraag en aanbod effectief en efficiënt bij elkaar. Xoek, onze binnenvaart app, is daar de ideale tool voor. Via Xoek matchen we onze klanten snel met leerlingen, matrozen, stuurmannen en kapiteins. Ook voor maritieme vacatures is Xoek de app die je verder helpt.

 

Leren en werken in de binnenvaart
Door de vergrijzing dreigt er in de binnenvaart een groot tekort aan gekwalificeerde mensen te ontstaan. Exho haalt de nieuwe generatie aanpakkers aan boord. Samen met diverse gemeenten, UWV en Defensie hebben we leer/werktrajecten voor de binnenvaart opgezet. Deelnemers behouden tijdens de verkorte praktijkopleiding Matroos Binnenvaart het recht op salaris/uitkering. De opleidingskosten worden voor hen betaald. De klant investeert vooral tijd en betaalt een kleine vergoeding voor de begeleiding tijdens het traject. Meer weten? Neem dan contact op:

Lissenveld 15
4941 VK Raamsdonksveer
T: +31(0) 162 71 34 00
E: info@exho.nl

 

Neem contact op 

EXHO BINNENVAART

Lissenveld 15
4941 VK Raamsdonksveer
T: +31(0) 162 71 34 00
E: info@exho.nl