Exho is sponsor geworden van Roeiteam-STC. Op twee sloepen prijkt voortaan het logo van Exho: op de Anthony van Hoboken en op de Evert Deddes.

STC Rotterdam en Exho worden een steeds vertrouwdere combinatie. Als hoofdsponsor van de actie “STC4Duchenne” is Exho elke april betrokken bij de grootse sponsorloop tijdens de marathon van Rotterdam (zie archief). Bovendien staat Exho al een tiental jaren op de informatiedagen die het opleidingsinstituut 2 x per jaar organiseert. Dit jaar komen daar de keuzevakavonden voor de 2e jaars VMBO-ers bij.

Tevens zal Exho vanaf komend schooljaar zowel de 1e- als 2e jaars leerlingen VMBO met een presentatie en vragenuurtje meer inzicht geven in binnenvaart. Om de scholieren de toekomstige matroos, stuurman of kapiteins in zichzelf te laten ontdekken. Geïnteresseerden kunnen bij Exho een stageplaats krijgen.

Roeiteam STC is opgezet door studenten van de afdeling zeevaart. Met meerdere sloepen nemen ze deel aan verschillende wedstrijden door heel Nederland heen. Exho wenst alle roeiteams veel succes en hoopt op korte termijn ook binnenvaartstudenten in de sloepen te zien.