Matroos binnenvaart gezocht

Leren en werken in de binnenvaart

Detachering voor de binnenvaart

Scheepsexploitatie voor de binnenvaart

Matroos binnenvaart gezocht! Ben jij al een tijdje op zoek naar een geschikte matroos binnenvaart? Dan kun je de hulp van Exho inschakelen om snel de juiste kandidaat te vinden. Wij zijn een uitzendbureau dat werkgevers en werkzoekenden in de binnenvaartsector aan elkaar koppelt. Wij kunnen beiden van dienst zijn met een oplossing op maat!

Matroos binnenvaart gezocht bij Exho

Exho vervult tal van vacatures waarin een matroos binnenvaart wordt gezocht. Als jouw bedrijf ook matrozen zoekt, kun je hier ook een vacature voor aanleveren. Wij gaan dan voor jou op zoek naar de ideale kandidaat. Hierbij houden we rekening met al jouw eisen en wensen. Als je wilt, kunnen wij ook het personeelsmanagement verzorgen. Dit houdt in dat wij je niet alleen personeel helpen vinden, maar ook te binden. Dit doen wij bijvoorbeeld door vaste contracten te verstrekken bij gebleken geschiktheid. Wij bepalen altijd samen met jou hoe we personeel gaan aantrekken en hoe we een aantrekkelijk en betaalbaar arbeidsvoorwaardenpakket samen kunnen stellen.

Werken als matroos

Ben jij matroos binnenvaart en heb je al lange tijd zonder succes gezocht naar een functie die bij je past? Dan ben je bij Exho ook aan het juiste adres. Wij helpen jou de juiste baan te vinden. Je kunt rekenen op een prettige werksfeer, prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Je kunt bij ons online solliciteren. Als er nog iets niet duidelijk is, kun je contact met ons opnemen via +31(0) 162 71 34 00.

Solliciteer direct

Neem contact op

Werken in de binnenvaart?

Detachering voor de binnenvaart is ons specialisme. Afhankelijk van je wensen bedden wij het in een bredere....

Zoekt u personeel?

Leren, werken én doorgroeien in de binnenvaart: daarvoor moet je bij Exho zijn. Voor varend personeel hebben wij steeds functies beschikbaar. Ben je al...