Matroos gezocht binnenvaart

Leren en werken in de binnenvaart

Detachering voor de binnenvaart

Scheepsexploitatie voor de binnenvaart

Matroos gezocht voor de binnenvaart! Exho is hét uitzendbureau waar je aanklopt wanneer je zo snel mogelijk een geschikte matroos wilt vinden. Wij regelen voor iedere klus het personeel dat je nodig hebt. Of je nu iemand nodig hebt voor op een bagger- of passagiersschip, alles is mogelijk bij ons. Daarnaast is Exho matrozen die op zoek zijn naar werk ook graag van dienst.

Matroos gezocht in de binnenvaart! Exho biedt de oplossing

Exho heeft veel ervaring in de detachering in de binnenvaartsector. Daarom kunnen wij snel de juiste matroos vinden voor jou. Wij bespreken met jou waar je naar op zoek bent en zoeken vervolgens een matroos die aan al jouw wensen en eisen voldoet. We kunnen daarnaast ook het personeelsmanagement en de payrolling verzorgen. Jij hebt geen zorgen of rompslomp. Wij regelen alles voor je, van werving, selectie, personeelsbeleid en salarisadministratie tot de administratie. Matroos gezocht in de binnenvaart of hulp gewenst bij personeelsmanagement en payrolling, wij regelen het allemaal voor je.

Aan de slag als matroos binnenvaart

Een uitzendbureau werkt natuurlijk niet alleen voor werkgevers, maar ook voor werknemers. Jij kunt als matroos bij ons solliciteren. Wij werken voor een groot aantal bedrijven waar een matroos voor de binnenvaart gezocht wordt. Wij zullen dus zeker een geschikte baan voor jou vinden. Als je meer wilt weten over alle voordelen als je bij Exho solliciteert (zoals de mogelijkheid van een vast contract), kun je contact met ons opnemen via +31(0) 162 71 34 00.


Solliciteer direct

Neem contact op

Werken in de binnenvaart?

Detachering voor de binnenvaart is ons specialisme. Afhankelijk van je wensen bedden wij het in een bredere....

Zoekt u personeel?

Leren, werken én doorgroeien in de binnenvaart: daarvoor moet je bij Exho zijn. Voor varend personeel hebben wij steeds functies beschikbaar. Ben je al...