Matroos gezocht

Leren en werken in de binnenvaart

Detachering voor de binnenvaart

Scheepsexploitatie voor de binnenvaart

Matroos gezocht? Bij Exho helpen we je graag. Wij vinden voor iedere klus de juiste werknemers. Wij zijn al jaren actief in de binnenvaartsector als uitzendbureau. Het maakt bij ons niet uit om wat voor klus het gaat. Heb je iemand nodig voor container- of tankvaart? Of ben jij als matroos juist op zoek naar een baan? Wij kunnen het voor je regelen.

Matroos gezocht? Schakel Exho in

Het kan soms lastig zijn het juiste personeel te vinden. Daarom is het verstandig een ervaren uitzendbureau in te schakelen. Exho is specialist op het gebied van detachering in de binnenvaart. Wij vinden geheid de juiste kandidaat voor je vacature. Als je al lange tijd naar een matroos hebt gezocht, kun je dat vanaf nu beter overlaten aan Exho. Bij ons staan vele werkzoekende matrozen ingeschreven. Wij zoeken voor jou de beste uit!

Werken in de binnenvaart

Exho kan jou ook helpen als jij werk zoekt als matroos. Wij zoeken voor jou bedrijven waar een matroos wordt gezocht en koppelen je aan een bedrijf dat past bij jou. Wij hopen jou zo een baan te kunnen bezorgen die volledig aan je wensen voldoet én die uitzicht biedt op een vast contract. Zie jij dit wel zitten? Solliciteer dan direct of neem contact met ons op via +31(0) 162 71 34 00.

Solliciteer direct

Neem contact op

Werken in de binnenvaart?

Detachering voor de binnenvaart is ons specialisme. Afhankelijk van je wensen bedden wij het in een bredere....

Zoekt u personeel?

Leren, werken én doorgroeien in de binnenvaart: daarvoor moet je bij Exho zijn. Voor varend personeel hebben wij steeds functies beschikbaar. Ben je al...