Mijn naam is Jeroen van Dongen, vanaf vandaag kom ik het Exho-team versterken. Ik ben 42 jaar, getrouwd en vader van een zoon van 15 en een dochter van 11 jaar oud.

Op mijn 16de ben ik gaan varen bij Van der Sluijs Groep, hier heb ik al mijn schipperspapieren gehaald. Na 7 jaar ben ik bij hetzelfde bedrijf depotoperator geworden. Binnenvaart is voor mij dus bekend terrein.
In 2005 heb ik mijn chauffeursdiploma en Code 95 gehaald. Ik ben ongeveer 10 jaar werkzaam geweest in de wegtransportsector, tot ik 3 jaar geleden een ongeluk heb gehad.

Mijn hart ligt in transport, in welke hoedanigheid ook. Ik heb nu een geweldige kans gekregen bij Exho, waar ik met heel veel energie aan kan gaan werken.

Bij Exho heb ik verschillende taken zoals werving & selectie van personeel, opleidingen voor personeel (certificaten, vaarpapieren, doorstroming/groei) en relatiecontact. Daarvoor werk ik nauw samen met de afdeling planning.
De komende tijd ga proberen om bij zoveel mogelijk schepen een bezoekje te brengen om mezelf voor te stellen. Ik vind het belangrijk dat mijn collega’s weten met wie ze te maken hebben en bij wie ze terecht kunnen met vragen over opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

Ik heb er enorm veel zin in. Het is voor mij een geheel nieuwe functie, maar ik grijp deze kans met beide handen aan!