Stagiair

Leren en werken in de binnenvaart? Exho investeert in je opleiding en ontwikkeling. We leiden studenten in de praktijk op voor diverse binnenvaartfuncties. Dat kan zowel via de beroepsbegeleidende leerweg (BBL) als de beroepsopleidende leerweg (BOL).

De opleidingen vinden plaats op schepen van onze opdrachtgevers of onze eigen schepen. Het zijn erkende leerschepen. Dat wil zeggen dat je wordt begeleid door medewerkers die getraind zijn in het begeleiden en opleiden van studenten. Op onze eigen schepen zijn het de kapiteins die je alle kneepjes van het vak leren. Daarnaast zal onze opleidingscoördinator je begeleiden.

Exho is een VTL-erkend leerbedrijf voor de opleidingen:

  • Matroos binnenvaart;
  • Schipper binnenvaart;
  • Kapitein binnenvaart.

Start jouw carrière in de binnenvaart bij Exho?
Mail voor meer informatie: info@exho.nl

Daarom Exho!
Wat doet Exho voor je carrière in de binnenvaart? De mensen die bij ons werken, vertellen het je graag!

“Ideale werkgever”
Wilco: “In 2003 was ik de eerste werknemer van Exho. Ik ben begonnen als stuurman. Daarna heb ik in korte tijd de opleiding tot kapitein afgerond. Sinds 2009 zit ik op kantoor. Nu ben ik verantwoordelijk voor het technische onderhoud van onze schepen. Voor mij is Exho de ideale werkgever.”

“Grote diversiteit”
Ilse: “Vanaf 2007 werk ik bij Exho. Door de diversiteit van mijn werk zie ik eigenlijk alles voorbij komen. Financiële zaken zoals salarisstroken en ook alle marketingzaken lopen via mij. En het is leuk om met allerlei soorten mensen te werken: van matrozen, kapiteins en ondernemers tot de collega’s op kantoor.”

“Ik kon meteen aan de slag”
Erik: “Op een bepaald moment wist ik niet goed welke kant ik op zou gaan in mijn werk. Ik had al allerlei baantjes gehad totdat ik hoorde van Exho. Ik ben gaan praten en ik kon meteen aan de slag als deksman. Inmiddels heb ik al veel gezien van Nederland en België. En het verveelt nooit.”

Solliciteer direct

Neem contact op