CARRIÈRE IN DE BINNENVAART? KOM LEREN EN WERKEN BIJ EXHO!

Aan de slag in de binnenvaart, met de mogelijkheid om werken en leren te combineren? Bij Exho ben je aan het juiste adres! Ben je al matroos, stuurman of kapitein en wil je een uitdagende job, neem dan direct contact op:

Lissenveld 15
4941 VK Raamsdonksveer
T: +31(0) 162 71 34 00
E: planning@exho.nl

 

Ligt jouw toekomst in de binnenvaart, maar moet je het vak nog leren? Solliciteer bij Exho. Als je gemotiveerd bent en van aanpakken weet, investeren we graag in jouw opleiding. Bel of mail:

Lissenveld 15
4941 VK Raamsdonksveer
T: +31(0) 162 71 34 00
E: g.hofkens@exho.nl

 

Carrièrekansen
Prettige werksfeer, prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Plus ondersteuning en begeleiding. Allemaal goede redenen om te kiezen voor het uitzendbureau dat zich heeft gespecialiseerd in de binnenvaart. En er is nóg een belangrijke reden: bij Exho kun je doorgroeien in alle binnenvaartfuncties. We zijn een groot detacheringsbedrijf met veel opdrachtgevers. Daardoor vinden we steeds de baan die bij je kennis, kwaliteiten en ambitie past. Ga je voor de binnenvaart, dan ga je naar Exho!

Ondernemer
Wil je als ondernemer aan het roer staan, op eigen kompas varen, leiding geven en beslissingen nemen? Bij Exho kun je je droom waarmaken. Als jij de juiste diploma’s én de juiste instelling hebt, krijg je de verantwoordelijkheid voor een schip met bemanning.

Ga jij de uitdaging aan? Neem contact met ons op via tel.nr. 0162 71 34 00.

Neem contact op

EXHO BINNENVAART

Lissenveld 15
4941 VK Raamsdonksveer
T: +31(0) 162 71 34 00
E: info@exho.nl