Werken op de binnenvaart

Leren en werken in de binnenvaart

Detachering voor de binnenvaart

Scheepsexploitatie voor de binnenvaart

Werken op de binnenvaart. Het biedt je een vrij bestaan en tegelijkertijd een vaste bodem onder je bestaan, een veilige thuishaven, je gezin en je thuis. Zo combineer je het beste van twee werelden. Als jij dit zeer aantrekkelijk vindt klinken, kun je contact opnemen met Exho. Wij zijn een uitzendbureau dat schippers, stuurmannen en matrozen opleidt en aan een mooie baan helpt in de binnenvaart. Aan de andere kant van de arbeidsmarkt kunnen werkgevers bij ons terecht voor het vervullen van openstaande vacatures.

Waarom kiezen voor werken op de binnenvaart?

Werken op de binnenvaart is ideaal als jij op zoek bent naar een afwisselende en avontuurlijke baan, maar als je daarnaast ook nog wat zekerheid wilt hebben. Je werkt geen dagen van negen tot vijf, maar weet wel wanneer je weer terug bent en krijgt een vast aantal vakantiedagen, zo’n 26 weken per jaar! Bovendien kun je rekenen op een zeer aantrekkelijk salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals de mogelijkheid tot het krijgen van een vast contract in de toekomst. Je zult gaan werken in een hecht en sterk team. Samen zorgen jullie dat alles op het schip goed verloopt.

De toekomst van de binnenvaart

Door de vergrijzing komen er steeds meer banen vrij in de binnenvaart. Als je ervoor kiest om te werken op de binnenvaart ben je dus verzekerd van werk. Bovendien krijg je de kans voor niets of zeer weinig geld een praktijkgerichte opleiding te volgen. Deze wordt door Exho verzorgd. Als je hier meer over wilt weten, kun je contact opnemen met een van onze medewerkers via +31(0) 162 71 34 00.

Solliciteer direct

Neem contact op

Werken in de binnenvaart?

Detachering voor de binnenvaart is ons specialisme. Afhankelijk van je wensen bedden wij het in een bredere....

Zoekt u personeel?

Leren, werken én doorgroeien in de binnenvaart: daarvoor moet je bij Exho zijn. Voor varend personeel hebben wij steeds functies beschikbaar. Ben je al...