Werken op een vrachtschip

Leren en werken in de binnenvaart

Detachering voor de binnenvaart

Scheepsexploitatie voor de binnenvaart

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je graag gaan werken op een vrachtschip? Dan kun je dit regelen via Exho. Wij zijn een uitzendbureau dat schippers aan een geschikte baan helpt. Je kunt op een vrachtschip gaan werken, maar het is ook mogelijk om aan de slag te gaan op een passagiersschip. De baan die wij je bieden zal te allen tijde aansluiten op je kennis, ervaring, kwaliteiten en ambities. Daarnaast is Exho binnenvaartbedrijven graag van dienst met het vinden van geschikt personeel.

Werken op een vrachtschip: het beste van twee levens

Als je gaat werken op een vrachtschip kun je aan de ene kant genieten van het vrije en avontuurlijke van de binnenvaart, maar heb je tegelijkertijd voldoende zekerheid om je werk te combineren met bijvoorbeeld een gezin. Je kunt rekenen op een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden, zoals uitzicht op een vast contract. We bieden je daarnaast een groot aantal vakantiedagen. Als je wat zekerheid wilt, kun je bovendien kiezen voor een functie waarbij je weet wanneer je weer thuiskomt en waarbij je vanuit een vaste basis, haven of veertraject werkt. Dat is wel zo prettig als je een gezin hebt. Het maakt niet uit wat je wensen zijn. Wij kunnen je bijna altijd een baan bieden die je bij jouw wensen past. Als je meer informatie wilt over het werken op een vrachtschip, kun je contact met ons opnemen via +31(0) 162 71 34 00. Je kunt ook meteen solliciteren.

Solliciteer direct

Neem contact op

Werken in de binnenvaart?

Detachering voor de binnenvaart is ons specialisme. Afhankelijk van je wensen bedden wij het in een bredere....

Zoekt u personeel?

Leren, werken én doorgroeien in de binnenvaart: daarvoor moet je bij Exho zijn. Voor varend personeel hebben wij steeds functies beschikbaar. Ben je al...